OM OSS

Vi erbjuder våra kunder en helhetslösning för deras inomhusklimat. Vi har därför lösningar för både ventilation, värme och kyla. Vi vänder oss till privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar, förskolor m.fl. Vi utför installationer i privata bostäder, i kontorsmiljö samt i offentliga lokaler.

Välkomna att kontakta oss för offert! Vi ser fram emot att få hjälpa Dig med en smart lösning för Ditt behov.

Tveka inte - Mail din förfrågan via vårt formulär nedan eller ring oss på 0411-103 33.

Kontakta oss

våra tjänster

  • Försäljning av ventilationsaggregat, luft/luft värmepumpar, fläktar, don mm
  • Utbyten av ventilationsaggregat
  • Nyinstallation av kompletta ventilationssystem
  • Installation av luft/luft värmepumpar
  • Service och garantiåtgärder
  • Kanalrensningar, luftflödesmätningar, injusteringar
  • Och mycket mer

HITTA HIT

Vi finns på Norra Zinkgatan 2B i Ystad med ingång även från Blygatan 6.

Vi finns också i Malmö på Höjdrodersgatan 25, i samarbete med Sydvent Konsulter AB.

Jobba hos oss

Ventilationsbranschen är ett framtidsyrke! De nya miljö-, energi- och hälsokraven i bostäder, lokaler och skolor ökar stadigt. Våra produkter och tjänster har anpassats för att motsvara de höga krav som ställs. Våra kunder kan vara privatpersoner, en bostadsrättsförening, ett företag eller kanske en restaurang eller skola. Vi utför kompletta installationer, utbyten av befintliga system, men även service, injusteringar, utbyte av köksfläktar mm. Eftersom arbetet sker ute hos kund i ett stort distrikt behöver våra anställda ha B-körkort och kunna arbeta självständigt med eget ansvarsområde samt ha ett högt serviceintresse gentemot våra kunder.

Även om du inte har arbetat med ventilation förut så kan du vara en kandidat för oss. Om du är villig att lära, kan ta ansvar och har erfarenhet av montering och viss grundteknisk kunskap så är du välkommen att skicka in din ansökan. Vi vill ha personer som är driftiga, kan lösa problem och är serviceinriktade. Goda kunskaper i svenska är också ett krav. Vi satsar gärna på ungdomar som vill lära sig ett framtidsyrke. I mån av plats kan vi erbjuda praktik och lärlingsplatser.